Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

A new chapter, new topics and a new home.

16:39 | november 24, 2019

Då vad det dags för första inlägget i ett nytt kapitel, ny plattform och ett nytt ”hem”. Jag är både glad och tacksam över att få bli en i familjen här på Herhour.com

Det är inte bara en ny plattform för mig utan en nytt sätt att skriva på, ett nytt sätt att göra min röst hörd och jag hoppas att min nya inriktning kan både hjälpa och stötta andra genom livet. Jag kommer framåt i tiden att skriva och lyfta vitala ämnen och frågor som vi måste ta ställning till men också börja prata om. Mina tidigare inriktningar så som – mode, inredning och skönhet är resten av redaktionen fantastiskt duktiga på så det kommer jag lämna åt dom. Min vardag, tips och ett och och annat recept kommer ni självklart få läsa om lite då och då men mitt huvudämne kommer vara hälsa och mående. Ni kommer få läsa om min väg i livet, hur jag förlorade mig själv och plötsligt vaknade upp utan att knappt veta vem jag var eller om jag ens var kvar i mig egen kropp, för exakt så kändes det när jag såg min egna sanning. Jag kommer skriva mycket om mina egna erfarenheter men också gå in på djupare frågor om samhället, politik och vad vi kan göra för att göra skillnad. Jag tror starkt på att prata, bryta tystnadskulturen inom många ämnen och på så sätt väcka tankar och debatter om bland annat kvinnors rättigheter. 

Tidigare inlägget – Tillsammans är man mindre ensam, det var där allt började och det var där och då min egna läkning och kraft kickade igång på riktigt. Jag har sedan dess hittat en brinnande kraft i att hjälpa andra, ta mina egna erfarenheter till något användbart och byggt upp något ni kommer att få följa med på, den resan har precis börjat – tillsammans blir vi starkare och tillsammans gör vi skillnad. Jag lämnar resten där och låter morgondagen prata vidare. Jag har sen ca 2 månader tillbaka jobbat dag och natt för att skapa en viral kampanj, för att stötta en viktig dag som nu släpps imorgon och jag hoppas (lite nervöst) att detta kan vara en början på det jag tror på och står för. Hoppas ni alla vill vara med och göra skillnad genom att dela, uppmärksamma och bryta tystnaden tillsammans med oss. Love M


2 kommentarer2 kommentarer om “A new chapter, new topics and a new home.”

    Jag vill höra din röst!! >3
    Vad fint att kommentarerna är i gång igen. Kram.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här