Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

A yellow favorite

18:33 | mars 15, 2017

Ett av mina absoluta favorit märken all time är Self-portrait, väntar med spänning efter varje kollektion. Denna våren har jag fått en hang up på gult och denna fantastiska blus kom hem för nån vecka sen, kommer leva i den i sommar.

Toppen finns även i blå/vit randig!

Några andra vår favoriter som kom för nån vecka sedan var bland annat dessa slippers från Gucci, kommer glida runt i dem hela sommaren.

Och min efterlängtade beiga Chanel, letat i två år efter den lilla beiga och äntligen fann jag den i Wien.


11 kommentarer11 kommentarer om “A yellow favorite”

  Vill ha allt! Du har så bra smak och stil. Self-portrait toppen har jag letat som en galning efter men verkar vara slut?! Vart köpte du din?

  Svara

  Så glad att du börjat blogga, tror det kommer bli så roligt att följa 😊 Undrar hur denna toppen är i storlek? Vilken storlek har du?

  Svara

  Hej! Har också letat efter en beige Chanel i den modellen. Vet du vad den heter så jag kan börja ringa runt? 😊 tack! Johanna

  Svara

  Tack fina du! 😊 Jag har storlek UK 6 i toppen men i klänningar brukar ja ha 8, dem kan vara lite upp och ner med sina storlekar tycker jag, berodde på kollektion och material. Men jag är normalt en 34 så gå på din strl du brukar vara alt gå upp en storlek.

  Svara

  Alltså den blusen är så fin! Hur är tyget? 😊 Är det väldigt genomskinligt?

  Svara

  … och så tänkte jag.. om man ligger på mellan 32-34, alltså en XS, vilken storlek ska jag ta då? 😊 Jag såg att du hade svarat där uppe men kan inte bestämma mig om jag ska köra på en UK 4 eller UK 6!

  Svara

  Hej Klara! Tyget är super fint men ganska stumt, inte speciellt genomskinlig. Om du har liten byst hade jag valt en 4 och om du har lite mer byst en 6, den är inte super tight i modellen men ganska stum runt byst och axlar. Hoppas det hjälpte dig lite 😊 annars får du beställa båda och skicka tillbaka den som inte passar 👌🏼

  Svara

  Tack snälla! 😊 Ja jag gör nog så att jag beställer båda! Vet du vad returkostnaden brukar ligga på? 😊

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här