Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Alla hjärtans dag och helgen.

09:26 | februari 19, 2019

Bättre sent än aldrig – min alla hjärtans dag var så mysig på alla sätt. Var på kontoret hela dagen och började med ett glas bubbel med Joanna på kontoret och efter hand slöt fler upp innan det var dags att klappa ihop datorn för dagen. När jag väl kom hem möttes jag av ett uppdukat bord och några fina bud som hände på dörren. Blev så bortskämd på alla sätt denna dagen, blev mer bortskämd än vad jag skämde bort men så blir det väl ibland. Helgen bestod av middag på Lavventura med ett glatt gäng, vi planerade sommaren och pratade om hur härligt det ska bli att spendera sommaren i Åhus. Så mycket spännande som håller på att hända i Åhus, nya restauranger och vänner som öppnar härliga barer – ser så mycket framemot sommaren. Långpromenad med Petra och Puck och slutligen lite städning och vila, sen var det måndag och vardag igen. Hoppas ni njöt av solen i helgen, vilket pang väder vi hade! Hoppas solen stannar ett tag nu för det sista jag vill är att det ska bli kallt och snöa igen. Nu vill vi har vår och sol.

Kontoret hade dukat upp bubbel och jordgubbar, mysig start på alla hjärtans dag eller kanske inte start haha men bra start på kvällen.

Hemma mötes jag av bland annat detta super fina bud från Lexington – handskar med våra initialer på <3

En till mig en till Anders.

Och ett upp dukat bord med allt jag älskar! Jag är inte jätte mycket för att gå ut och äta just denna dagen, en mysig hemma kväll passar mig bättre och det var precis det jag fick.

Och en super fin liten present – ska visa er sen.

Jag försökte på mig jordgubbar doppade i choklad.. gick sådär tanken på att dem fastande i tallriken. Jag älskar att laga mat men desserter och bakning har aldrig varit min grej men jag försökte iallafall hihi.

Måste tipsa om denna detox, jag har testat den innan och ska börja en ny kur nu. Jag tar en shot varje morgon för att få igång kroppen och känner verkligen att den hjälper. Tips för er som även vill ta hand om insidan och inte bara utsidan.

Nya blommor, nu kan man hitta mina favoriter lite över allt då det är högsäsong för både magnolian och den franska tulpanen. Lite nya tips och tankar kring blommor kommer även snart upp. Nu har även magnolian börjat blomma, utan tvekan den vackraste blomman jag vet.

Tog denna glada bild från Petra – vi var ute på en mysig långpromenad i söndags, vi gick rundan runt djurgården och lilla puck var såklart med. Hon är så söt så att man vill äta upp henne. Mysigt avslut på helgen, efter promenaden gick jag hem till min kära och kröp ner i soffan med godis och söndags middag.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här