Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

En lugn helg, mysiga luncher och dags för nytt kontor.

18:13 | maj 11, 2020

Helgen gick snabbt, i vanligt ordning. Hade inge större planer och tänkte att jag skulle försöka ta dagen som den kom vilket var precis det jag gjorde. Magiskt väder i lördags så spenderade större delen av helgen ute, gick lång promenader och tog igen lite träning. Försökte även ta igen lite sömn från de senaste veckorna, gick förvisso sådär när man är ledig har man förmågan att vakna av sig själv lång innan klockan slår larm.. får ta igen det nere i Skåne nästa vecka, där nere kommer lugnet av sig själv. En hektisk vecka framför mig och sen blir det ett par veckor i Skåne. Vet att ni är några som tyckt till att jag åker i mellan nu under pandemin, jag förstår er och jag hör er. I mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle ner på ett par möten vilket är sant men jag har bokat dessa möten pga av att jag ska ner till familjen och åker alltså inte ner enbart för fysiska möten. Jag tar så mycket som möjligt på telefon och sitter hemma för det mesta och jobbar om dagarna. Jag åker ner av olika skäl och jag försöker att inte åka ner och upp mer än vad jag måste och väljer därför att stanna i Sthlm en period och sen en period i Skåne för att det ska bli så lite som möjligt. Denna gången måste jag åka ner av personliga själ och som sagt så försöker jag att minimera mina resor så mycket jag bara kan och planera min vardag ut efter det.

Innan veckan var slut så hann jag med att titta på ett nytt kontor, dags att byta miljö och hitta en plats som passar oss som organisation där till största del jag kommer att sitta men där vi även kan ta större konferenser men även för resterande i styrelsen när dom är i Sthlm. Tror vi har hittat rätt och ska dit på ännu ett möte imorgon. Ingen större panik men skönt att ha något att se framemot när dessa tider är över, en liten nystart. Förutom kontorsmöten och styrelsearbete ska jag ha möte med bokförlag i veckan och sen kommer ett kärt besök från Luleå. Så veckan går i ett och snart är även maj slut och vi går in i juni, dessa månader har gått så fort men ändå så långsamt. Nu ska jag ta en löprunda i solen och sen lägga mig tidigt. Hoppas ni får en fin vecka <3

Ljust och härligt, det har jag saknat. Att sitta inne på ett kontor utan dagsljus en hel dag blir lätt deppigt och inte så uppiggande. Här är ljusinsläppet på max och kreativiteten flödar i dessa stora öppna lokaler.

Efter kontorsrundan mötte jag upp Michela och Willow för lite lunch.

Sen kom Bisse, vi fick dock flytta på oss då maten inte föll Jannike i smaken haha tur att det finns ett flertal restauranger inne i hallarna.

Mysigaste känslan att ha en liten nugget tätt intill.

Sent möte med Lovisa senare samma dag, det här med att hålla igång matlagningen med fullspäckade dagar och kvällar..

I fredags hade vi ett möte med Rebecca på Spalt PR, ett mycket givande och bra möte för var vi vill och vad vi tror på i framtiden. Ska bli så spännande att se vad vi kan förändra och hitta på framöver. Efter mötet hade jag bokat en efterlängtad lunch med Sharare.

Blev nästan samma mat hela veckan, på lika ställen dock men jag tackade inte nej då detta är en av mina absoluta favorit rätter.

Att det ska behöva gå 6 månader i mellan, något vi sa aldrig skulle hända igen. Men vi tog igen allt det där på lunchen och lovade varandra att det inte skulle gå mer än 6 veckor till nästa lunch <3

I lördags tog jag en långpromenad och skulle möta upp en vän, gick förbi vallahallvägen och sprang in i Bullar och Bröd. Petra har förvisso pratat om detta super mysiga cafe men jag har aldrig tänkt på att gå dit. Men så mysigt, LA känsla med de öppna stora fönsterdörrarna och mitt i vägen. Har ni inte varit här måste ni kika förbi.

Dessa vårtecken, så lite som får en att bli glad i dessa tider. Blommor är förvisso något som jag blir otroligt glad av och vuxit upp med så kanske har en lite extra plats i mitt hjärta men just nu under dessa tider behövs det så lite för att man ska vara tacksam. Grönskan och alla blommor får mig att känna stort hopp och se hur de trivs i att det är mindre trafik och föroreningar i miljön. Allt ont har något gott med sig.

Blev även så glad när Alline Agency gick in och ville stödja vårat initiativ. Så fint att vi stöttar varandra och det är precis detta jag önskar se. Blev varm i hela hjärtat när Alline Agency hörde av sig och ville gå ut med en kampanj där dom skänker 100 kr per såld INUIKKI sandal till oss. Vi blev såklart så glada! Ni hittar alla sandaler och mer info på allineagency.com om ni vill klicka hem ett par, jag klickade såklart hem ett nytt par.


12 kommentarer12 kommentarer om “En lugn helg, mysiga luncher och dags för nytt kontor.”

  Tiden går så fort mellan gångerna man hinner ses. Helt plötsligt har det gått 3 månader, utan att man ens har hunnit fundera på det.

  Svara

  Jag är ledsen men i dessa tider existerar inte ”jag måste resa”. Det är en pågående pandemi och jag förstår att det är svårt att förstå speciellt för er som bor i infernot, ( Stockholm). Stanna hemma, tänk efter. Det enda sättet att kontrollera detta är att ni i infernot inte reser land o rike runt. Tänk på andra.

  Svara

  Så jäkla självupptaget med alla dessa resor som du ”måste” genomföra. Myndigheternas rekomendationer gäller tydligen inte dig? Det arbete du påstår dig göra är inget samhällsviktigt i den bemärkelsen att resorna måste genomföras NU. Ta ansvar och följ myndigheternas direktiv!

  Svara

  Jag kan förstå dina synpunkter på att jag reser neråt men jag kan inte förstå hur du kan påstå att mitt arbete inte är samhällsviktigt och framförallt i dessa tider då hundratals kvinnor just nu far illa i sina egna hem. Tror inte att du har eller kan ha missat denna information kring hur våldet ökat under pandemin!

  Svara

  Undviker du att uppdatera eftersom du gick emot folkhälsomyndigheternas rekommendation (som är att inte resa längre än två timmar bort) och åkte ner till Skåne?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här