Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Engelbert – Absolutley Loos Knot

14:14 | februari 14, 2019

Här har ni den – den perfekta knuten. Min lilla alla hjärtans dag present, en ny knut till min samling och ett perfekt smycke för de som gillar mycket men inte för mycket. Jag har vanligtvis bara min klocka, smyckena jag fick i 30 års present av mitt hjärta och ett par enkla örhänge. Jag är ganska enkel och klassisk i min stil, svävar inte ut så mycket och byter inte smycken efter stil. Så den nya absolutley loos knot passar mig perfekt, en ring jag kan ha till fest och en ring som jag kan använda när jag vill ha en lite enklare look men med en extra touch. Älskar den, vad tycker ni? Jag funderade länge på om jag skulle välja en vitguld eller en guld, roligt att bryta av lite men tanken på att alla mina andra smycken är i vitguld fick det bli det tillslut. Passar så fint till en enklare blus och jeans eller till festen när man enbart vill bära ett lite maffigare smycke. Ni hittar alla smycken här – Engelbert

Glad alla hjärtans dag till er alla, hoppas ni får massa kärlek och en mysig dag. Jag vaknade upp med choklad och en nalle på sängen i morse, så gulligt! Det hör ju trots allt till dagen. Jag har fått instruktioner om att vara hemma till 18 tiden, tror nog att min man har planerat en mysig middag hemma men vi får se. Älskar överraskningar men jag tycker nog bäst om att få överraska, finns ju ingen bättre känsla när man får ens kära att bli glad och överraskad. Men det viktiga idag är att sprida kärlek till sina nära, inte bara sin närmaste så nu ska jag ge lite extra kärlek till alla vänner på kontoret. Puss


2 kommentarer2 kommentarer om “Engelbert – Absolutley Loos Knot”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här