Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Priziac Poncho – Busnel

15:02 | februari 19, 2019

Busnel har fått in så mycket fina vår nyheter, bland annat denna super fina ponchon som jag föll för direkt. Perfekt till sommarens alla sena och lite kyliga kvällar eller varför inte nu över en skjorta eller blus. Jag fick min första Busnel kofta av min mamma när jag var 15 år eller yngre kanske till och med. Jag har fortfarande den kvar och tar fram den då och då, en marin blå skepparkavaj med klassiska knappar. Ni vet att jag gärna handlar kläder med fina material eller kläder som har ett hållbart mode och det måste jag säga att Busnel har, många av deras plagg går att ha i generationer och även deras kvalitet och material håller år efter år. Jag var hos fina Fredrika på Busnel för några månader sen och tittade på våren och måste säga att deras nya kollektion är ett stort lyft, så fina plagg och färger till våren är precis det man vill ha. In och kika på våren för jag lovar er att ni kommer hitta mer än ett plagg denna säsong. Fina siden plagg men även deras klassiska jackor och koftor, skor och assessorer. Ni hittar vår kollektionen här – Busnel.

Den är perfekt att slänga på sig nu när det fortfarande är lite kallt, på kontoret eller när man inte riktigt vet vad man ska ha över den enkla vita blusen. Det gör hela outfiten lite roligare och elegantare. Här hittar ni ponchon.

Men det är även fin att slänga på sig en kall sommarkväll över klänningen eller t-shirt och jeans.

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Priziac Poncho – Busnel”

    Åh den är så fin på dig!Jag var tvungen att köpa den direkt för den är så fin.Gäller att inte spilla något på den bara 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här