Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Thanksgiving dinner with Lexington family

16:01 | november 28, 2019

I tisdags kväll var jag på en Thanksgiving middag tillsammans med Lexington och ett glatt gäng. Kan utan tvekan säga att det var den mysigaste middagen jag varit på på länge, en lite annorlunda tillställning där alla fick vara med och laga maten och det passade mig perfekt som älskar och stå i köket. Finns det något härligare än när alla hjälps åt, alla fick egna små uppgifter och tillsammans lagade vi till en fantastisk måltid.

Middagens var även på en av mina absoluta favorit butiker i stan, jag är nog där minst en gång i veckan och köper med mig ostar och delikatesser till helgen. Har ni inte varit på Ostbutiken på Odengatan 33 är det absolut värt ett besök, liten mysig delikatessbutik med stort utbud trots deras små kvadratmeter. Bakom butiken har Fredrik som äger butiken ett fantastisk kök och en trappa ner en källare där det bjuds upp till en stor familjemiddag Á la Lexington.

Inte ofta jag går på kvälls event längre och håller mig oftast ifrån stora event då jag inte alltid känner att jag kan eller orkar med stora massor, för mycket folk och för mycket ljud gör mig fortfarande osäker på om jag kan hantera min ptsd. Jag försvinner lätt bort i tomma intet när det blir för mycket folk, jag blir trött och känslig för både ljud och snabba rörelser men mysiga kvällar som dessa i trygg miljö med vänner får mig att må bra och ger mig energi.

Ja ni ser, utan tvekan stans mysigaste ostbutik – Ostbutiken

Att komma ner till källaren och mötas av denna fantastiska dukning fick en att känna riktiga julkänslor, exakt såhär vill man ju ha det hemma på julafton.

Jag och Lisa fick äran att göra snittar och tilltugg, stekt pumpa med chevre, tranbär och honung. Det kan jag varmt rekommendera, det var så gott och enkelt.

Både jag och Lisa hade lite svårt att förstå oss på gasbrännaren men tillsatt lyckades vi flambera snittarna. Bra team, tror vi åt fler snutar själva än vad vi hann bjuda på haha.

Alla var med och lagade mat och det hände något i varje hörn, så härlig och familjär stämning under hela kvällen.

Fredrik, ägaren till Ostbutiken – han fick oss känna oss extra välkomna och han gav oss ett och annat gott skratt.

Ja ni ser, som en stor härlig familj <3

Vi alla fick reflection cards med små reflektioner som fick mig att le lite på insidan, stanna upp och tänka på året som gott med ett leende trots allt ont så är jag idag mer tacksam över livet än någonsin.

Vi hjälptes verkligen åt med allt, Kajsa fick äran att tranchera kalkonen tillsammans med Fredrik som såklart var till en hjälpande hand.

Fina Kristina, ägare och grundare av Lexington. Inspirerande och varm kvinna som alltid får en att känna sig lika välkommen och just denna kvällen lite extra. Alla tjejer på Lexington är så välkomnade och varma, måste ligga något i luften eller är det bara ett fantastiskt bolag att jobba för, dom bygger verkligen sitt varumärke med kärlek. Tack Lexington för att vi får vara en del i er familj, så mysig tradition <3

 


3 kommentarer3 kommentarer om “Thanksgiving dinner with Lexington family”

    Vilka fantastiskt fina ord – tack så väldigt mycket! With love, Kristina

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här