Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tillbaka i Stockholm

12:52 | april 22, 2020

Tillbaka i Stockholm och kan villigt erkänna att jag redan saknar Åhus och havet. Kan det vara åldern eller är det bara dessa tider som får mig att vilja dra mig neråt hela tiden. Kom tillbaka i söndags kväll och kände direkt hur den där tryckande ångesten kom tillbaka, stan är inte sig lik med sin förklaring men jag känner av det så mycket. En storstad utan puls är inte en storstad och speciellt inte Stockholm, märks så tydligt trots att vi inte är isolerade som många andra städer i övriga världen så känner man av depressionen som ligger lite som ett moln över oss.

Men hur som så går dagarna i ett och ännu snabbare här uppe, onsdag idag men det känns som måndag, mer än vecka har gått och jag har varit dålig på att uppdatera men jag har haft jobb upp över öronen och då kommer tyvärr bloggen i mellan. Ska försöka får in en rutin så jag uppdaterar er lite oftare trots en hektisk tid. Suttit hemma och jobbat de senaste dagarna men idag startade jag dagen med morgon passet på kampsportslabbet och sen nu sitter jag i solen på ett cafe och jobbar undan, skönt att den riktiga våren är här och speciellt nu när allt annat inte är sig likt. Vi får försöka hålla fast oss vid våra rutiner för utan rutiner och kontakt med vänner och familj kommer depressionen som ett brev på posten.

Det har hänt mycket de senaste dagarna och som ni vet startade vi en stiftelse inom ett par veckor för att kunna starta samarbetet med Nordic Choice och hjälpa till med et vi kunde. Om jag rekommenderar att starta ett bolag eller en stiftelse under en så kort tid, nja jag vet inte, inte om man inte är beredd på att jobba dygnet runt vilket vi gjorde men i detta fallet var det behövligt och såklart värt varje dag och natt för att kunna hjälpa de som behöver. Nu har vi hunnit jobba ikapp en hel del och även blicka framåt, nya tankar och nya initiativ för att lyfta och jobba mot våldet i hemmen.

Hemma i Åhus var det mesta sig likt och jag fick tillfälle att umgås extra med familjen, Cognac och vännerna där. Blev en hel del strandpromenader och meditation vid havet. Jag fullkomligt älskar att starta dagen men en tidig promenad ner till havet och börja med en kort meditation, är något speciellt med ljudet från havet som får mig att grunda dagen och även känna ett inre lugn. Men nu blir det till att stanna här upp ett tag och hoppas på vi kommer tillbaka till det vanliga så fort som möjligt. Nu ska jag springa in i ett möte, hörs senare i veckan. Love M


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här