Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vårnyheter och ett par hektiska veckor

14:26 | mars 2, 2020

Hoppas ni har haft en fin helg. Min helg bestod av vila, babyshower och träning, en helt vanlig helg med andra ord. Jag kände att det var dags för en helg utan planer och tillbringade fredag och lördag kväll hemma och försökte att fokusera på att hitta ny energi och vila upp mig. Förra veckan blev mer hektisk än vad jag trot och fick inte alls så mycket tid framför datorn och skrivande som jag hoppats på. Denna veckan är det fullt fokus på stiftelsen och förberedelser för internationella kvinnodagen på söndag. Sitter just nu med en intervju som ska vara klar till söndag där ni kommer kunna läsa lite mer ingående med. mitt jobb med stiftelsen, när jag varit mitt arbete för utsatt kvinnor från en dag till en annan blev mitt dagliga arbete.

Förutom babyshower för min fina Märta och vila så rensade jag ut vintern och plockade fram alla vårkläder. Kanske lite tidigt men vädret vänder snabbt nu och ena dagen vill man bara bära vitt och färgglatt och nästa dag stickade tröjor och jeans. Jag klickade hem lite vårnyheter från Wakakuu och som tur var så var våren med oss ett par dagar förra veckan, jag kunde äntligen plocka fram min nya jacka och även sätta på mig ett par lite tunnare kostymbyxor. Ni var många som ville ha länkar så kommer länkar till alla plaggen nedan.

Min måndag började med ett läkarbesök på St Görans för att se att allt ser bra ut med min sköldkörtel, proverna såg bra ut men dags för en ny punktion. Kan vara den värsta behandlingarna av dom alla, man sticker ner nålar genom halsen för att ta prover på sköldkörtel och ja ni hör själva, nålar eller kanyler rakt in i halsen är mindre skönt. Men som tur så går det fort. Vi hoppas på att även dessa prover ser bra ut nu. Sen hade jag ett lunch möte inbokat som blev inställt så jag gick inom Vattumannen på Fridhemsplan för att köpa lite ny Palo Santo och ett par nya stenar. Så ikväll blir det en timmes meditation och ett renat hem. Men innan meditation ska jag jobba undan och fortsättas skriva och ikväll är det dags för mitt andra BJJ pass, så spänd och så taggad på att komma igång ordentligt. Hoppas ni får en fin start på veckan <3

Älskar denna vår looken. Avslappnad med ett par kostymbyxor från Vince, ett av mina ansluta favorit varumärke när det kommer till byxor och passform. En stickad tröja från Pillowtalk i en perfekt grön färg och en beige lite kortare variant av en bomber.

Byxorna hittar ni här – Vince

Jackan hittar ni här – Meotine

Cashmir tröjan hittar ni här (den är även nu på rea) – Pillowtalk


3 kommentarer3 kommentarer om “Vårnyheter och ett par hektiska veckor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här