Det förekommer cookies på mathilda.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på mathilda.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Veckan som gått från mobilen.

11:23 | maj 6, 2020

Ja jag kan inte än att hålla med om att jag varit dålig på att uppdatera er om mina dagar och vet att många har efterfrågat inlägg med mer bilder och min vardag. Jag fastande helt enkelt i allt jobb och den lilla tiden jag har på kvällen eller en ledig dag på helgen har jag försökt med att träna, träffa vänner och ro om mig själv. Även det har jag varit lite dålig på. Men nu kommer här ett inlägg fyllt med bilder från veckan som gått! Ska jag vara helt ärlig är jag så less på dessa tider, jag vill som alla andra att allt ska bli som vanligt igen. Jag vill kunna gå till kontoret och träffa människor, jag vill spontan luncha och åka och träffa vänner. Tiden bara går och allt står bara stilla på samma gång. Pratade med Joanna härom dagen och insåg att lilla älsklings Cleo har blivit så stor och jag har fortfarande inte fått träffa henne, precis innan pandemin stormade in skulle jag åka till Örebro och gosa en hel helg men nu får jag vänta tills tiden är inne och allt är lite säkrare men den som väntar på något… längtar ihjäl mig efter att få träffa den nyblivna lilla familjen.

Veckan som gått har bestått av många möten och mycket jobb som ni förstått, även denna veckan ser lite lika ut men jag har klämt in några luncher med vänner jag inte sett på veckor och månader. På fredag ska jag äntligen träffa Sharare och det var nog minst 4 månader sen vi sågs, på torsdag blir det lunch med Bisse och Michaela och imorgon ska jag träffa en mycket gammal vän och gammal kollega, jag ska ta en titt på ett nytt kontor och se om vi kan hitta en passande plats för oss att sitta på i framtiden. Lite nytt i vardagen kan pigga upp iallafall.

Trött men glad, väntan på nästa möte. Träffade UN Women i veckan, kärt återseende och alltid lika välkomnade när man kommer. Vi tittar på lite olika nya sätt att jobba på och förmedla kunskap, känns extra fint att få titta på samverkan med en organisation som står mig varmt om hjärtat.

Dessa vårtecken gör mig så glad, skulle kunna sitta som Ferdinand och bara titta på blommorna i timmar dagar som dessa.

Att jag aldrig har besökt Cafe Saturnus, så mysigt, god mat och en speciell plats som passade mig bra och påminde mig om min älskade lilla nugget där hemma.

Blivit ett och annat möte på Pom & Flora och även då min favorit fika.

Den perfekta siden byxan från Alhvar Gallery, lever i dessa! Svårt att få bra bilder men dom är precis det jag älskar, snygg enkel byxa med vida ben och fickor. Perfekt till vardagen med sandaler och en storstickad tröja men också till middagen eller festen med en klack och sidenblus.

Ni hittar byxorna här – Ahlvar Gallery

I söndags åkte jag, Petra, Carro och Markus på en dagsutflykt till Ekerö. Solen sken men innan vi kom ur bilden och väl var framme började det ösregna och hagla! Blev ingen mysig lunch i solen men vi hittade en super mysig resturang vid hamnen där vi spenderade ett par timmar innan vi åkte tillbaka till stan.

Spenderat ett par arbetsdagar på Sturebadet, inte mycket folk där nu och speciellt inte på varken gymet eller spa. Fullt förståligt men perfekt för mig när jag behöver sitta ostört och plöja mailen.

I lördags var jag hemma hos Linn på tjejmiddag, en liten intim inflyttningsfest.

Linn bjöd på fisk tacos men istället för vanlig tacoskal hade hon rispapper, så gott! Tips om ni inte testat.

Fick hem den lilla perfekta hemma outfit från Lexington, kunde inte kommit lägligare i dessa tider <3 skönt att ändra kunna känna sig lite fin trots att man till största del sitter hemma och jobbar.

Fick denna bild skickat i veckan, den typiska Åhus bilden. Som jag saknar, nästa vecka bär det av ner igen. Åker ner för ett par möten i Helsingborg men stannar i Åhus ett par dagar eller veckor, ja vi får se hur länge det blir. Längtar efter lugnet och havet, som vanligt..


11 kommentarer11 kommentarer om “Veckan som gått från mobilen.”

  Alltid lika bra blogginlägg 😍
  Får man fråga vart kavajen kommer ifrån på första bilden? 🙂

  Fortsatt fin kväll! Kram

  Svara

  I dessa tider så försök att lyssna på folkhälsomyndigheternas råd om att inte göra onödiga resor. Det finns andra möjligheter där man istället kan ha digitala möten. Du resor från Stockholm som är väldigt drabbat av Corona, till Skåne som inte är så drabbat. Du har rest vid många tillfällen nu. Vi behöver alla ta vårt ansvar för att få stopp på smittan. Vi reser inte och det gäller för alla att vi följer de rekommendatiomer som finns, tills folkhälsomyndigheterna säger något annat.

  Svara

  Gillar verkligen byxorna, dom så glansiga som dom verkar?

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här